Hushållsnära Tjänster Karlstad

Vi erbjuder hushållsnära tjänster utfört av kompetent och serviceinriktad personal. Vår personal har tystnadsplikt.

Städkurir & Flytt erbjuder dig avlastning i hemmet och hjälper dig med de vardagssysslor du behöver hjälp med. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål.

Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp, allt ifrån ett enstaka tillfälle till regelbundna insatser. För oss är varje uppdrag lika viktigt.

Halva priset med rutavdrag
Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss.  Från och med augusti 2015 så är maxbeloppet 25.000 per år om du är under 65 år. Är du över 65 år så gäller samma belopp som tidigare, alltså 50.000 kr. Det innebär att vi drar av 50 procent på arbetskostnaden direkt på varje faktura. Vi sköter kontakten med Skatteverket och du slipper ligga ute med pengarna.

Halva priset på flyttjänster

Från och med augusti 2016 så gäller rutavdraget även på flyttjänster, vilket innebär att timpriset för flytt endast bli 450 kr per timme (900 kr före avdrag). Detta fungerar på samma sätt som rutavdraget på hushållsnära tjänster.

Vårt grundpris är 190 kr per timme efter skatteavdrag (380 kr före avdrag). För hushållstjänster står kunden själv för sitt städmaterial och städmedel. Antingen kan man införskaffa sig eget städmaterial eller så kan man köpa städmaterial och medel av oss. Vi ser helst att det finns miljövänligt städmedel, allt för att gynna miljön. Kontakta oss så finner vi ut en gemensam lösning!

Avbokningar ska ske senast 24 timmar innan uppdraget ska börja. Vid ej avbokat uppdrag debiteras kunden för 1 tim.

Anlita oss! Ring: 054-770 50 00